In Memoriam

Iedereen weet dat er een keer een tijd komt, dat je afscheid moet nemen van je huisdier .

Ook als je de dieren tijdelijk verzorgd, bouw je een band op met het dier en is het verlies moeilijk.

Hey Nozem, wat is dat snel gegaan, die achterpoot die niet meer wilde, werd wel heel pijnlijk. Gaan liggen en opstaan werd een pijnlijke gebeurtenis, dus heeft je vrouwtje besloten je verder lijden te besparen. Lieve Vasco we missen je.

 

 

 

 

 

Lieve King, heerlijke lobbes, tijdens jouw logeerpartijtje bij ons, ontdekten we zeer grote lymfeklieren. Na een bezoek aan de dierenarts werd onze angst bevestigd. Wat een rot bericht om door te geven aan de baasjes als die je weer komen ophalen, maar misschien kunnen ze nog een poosje van je genieten. Helaas hebben ze nog maar 1 dag met jou gehad. Toen hebben ze, na controle bij de dierenarts, besloten jou te laten rusten. Rust zacht lieverd, we zijn blij jou te hebben leren kennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gizmo, eigenlijk de mascotte van PetCare Totaal. Door zijn logeerpartij bij ons, ben ik op het idee gekomen voor kleinschalige opvang en wat een succes. Maar helaas heeft ook Gizmo niet het eeuwige leven, 14 jaar is hij geworden, toen was hij op en heeft het baasje het moeilijke, maar eerlijke besluit genomen om Gizmo in te laten slapen. Rust zacht lieverd.

 

 

Het afgelopen jaar heb ik een aantal maal voor Moppie mogen zorgen. Moppie een mooie, lieve dame op leeftijd, die volop van het leven genoot, ook al werkte het lijfje niet altijd meer mee.

Na 17 mooie jaren hebben haar baasjes de moeilijke beslissing moeten nemen om haar in te laten slapen, sterkte!

Samen genietend in de zon, zo blijf je in mijn gedachten lieve Mop, rust zacht!

 

 

Moos, gekke meid, heel oud ben jij niet geworden, maar de artrose werd je teveel. Lopen werd steeds moeilijker en de medicatie sloeg niet aan. Wat hebben we van je genoten met je eigenzinnigheid. Dag Moos, onze doos, rust zacht en zonder pijn.

 

 

 

 

 

Dag Tommie, lief logeetje. Tommie, de kat van Cathy's vriendinnetje, is zijn hele leven al wat je kan noemen gehandicapt. Hij heeft altijd een heel raar loopje gehad, waardoor hij soms omviel. Zijn grote ogen met super pupillen hadden ook iets geks, maar ondanks zijn handicap, genoot Tommie van het leven, gek op een lekker hapje en een knuffel op zijn tijd en vooral buiten een blokje rond was geweldig. Nu hebben behulpzame (?) buurtbewoners Tommie naar een dierenarts gebracht omdat hij er verwaarloosd uit zou zien. De dierenarts dacht aan een hersentumor(!?) en terwijl de baasjes niets vermoedend wachten op Tommies thuiskomst heeft de dierenarts hem in laten slapen.....
Hoe triest, Tommie rust zacht, lieve meiden, Sophie en Marieke, heel veel sterkte met dit niet te begrijpen verlies.
Mensen, als jullie een dier tegenkomen wat in jullie ogen verwaarloosd wordt, alsjeblieft probeer achter het hele plaatje te komen, daar kan een hoop leed door worden voorkomen.

 

Spike, fijne meid, altijd plezier in het leven, maar oh wat moest je dat bezuren met pijn in je pootjes. Uiteindelijk gaf de artrose je zoveel pijn, dat je baasjes hebben besloten je in te laten slapen. Dag lieve Spike.

 

 

 

 

 

 

Een speciaal plekje in ons hart is voor Ruud, een kat met suikerziekte, die lang voordat PetCare Totaal bestond een graag geziene logé was binnen ons gezin.

Helaas is Ruud op 15 jarige leeftijd overleden. Rust zacht lieve Ruud.